Nives Celzijus priprema spektakl: Rasprodate karte za prvi solistički koncert!

Izvor: Story, 30.Mar.2015, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nives Celzijus priprema spektakl: Rasprodate karte za prvi solistički koncert!

Prvi solistički koncert Nives Celzijus u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u sredu 01. aprila u 20 sati je rasprodat

Nives Celzijus, foto: Matea Smolčić

Popularnoj pevačici i spisateljici to je izazov, kaže, da opravda toliki interes svoje publike pa će brojnim fanovima, kaže, prirediti show za pamćenje.

Ovim koncertom Nives obeležava prvu godišnjicu svoje profesionalne pevačke karijere.

-Bolji jubilej nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << mogla ni zamisliti. Velika hvala i svim medijima koji su od početka ovaj koncert titulirali kao koncertnu senzaciju sezone pa meni ne preostaje ništa drugo nego da nastavim tu provokativnu igru. Pažljivo smo birali repertoar kojim ćemo nesumnjivo publici, ali i kritičarima, pokazati zašto ja svaki vikend nastupam diljem regije- istaknula je Nives.

Prateći vokali, plesači, ali i gosti s estrade završavaju sa zadnjim pripremama. Probe su svakodnevne, naporne, ali Nives u njima uživa bez ustezanja.

-Od početka nismo namjerno željeli otkrivati tko su gosti kako netko ne bi rekao, što je čest slučaj kad se rade koncerti u Lisinskom, da se gosti koriste kao joker kojim se puni dvorana. Meni to nije potrebno. Mogu sada najaviti kako će mi se na bini, osim fantastičnih plesača Igora Barberića, pridružiti još i pet glazbenih gostiju čiji dosadašnji rad iznimno poštujem. A sve ostalo, vidjet ćete na koncertu- istakla je popularna pevačica kojoj uoči ovog senzacionalnog koncerta preostaje još samo da skoči do frizerskog salona i ponovi se novom frizurom. Sve drugo je već temeljno odrađeno i pripremljeno.

Nives Celzijus suvereno je kročila na hrvatsku estradu 01. aprila prošle godine kad je u javnost pustila pesmu Karanfili kojom je ujedno i trijumfovala na CMC festivalu osvojivši nagradu publike.

Potom je izbacila pesmu Inferno kojom je osvojila Grand Prix na festivalu MEF. A pesma Kolinda, obrada hita Zdenke Vučković iz 1967. godine sprijateljila ju je s novoizabranom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović čija je bila počasna gošća na inauguraciji.

A na Nivesinoj muzičkoj inauguraciji u Lisinskom neće nedostajati renomirana imena sa estrade koji će svojoj novoj koleginici i prijateljici pomoći da se ovaj spektakl tako brzo ne zaboravi.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.