Nisu želele da budu majke: Holivudske dame koje su odabrale život bez dece

Izvor: Story, 03.Okt.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu želele da budu majke: Holivudske dame koje su odabrale život bez dece

Nekoliko poznatih dama svesno su odlučile da ne žele decu, a evo i zašto...

Foto: Kim Katra, Profimedia

Kim Katra, glumica

-Nisam biološki roditelj, ali ja jesam roditelj. Imam rođake s kojima sam jako bliska, mlade glumce i glumice kojima sam mentorka. U današnje vreme postoje načini da postanete majka bez toga da svoje ime upisujete u matičnu knjigu rođenih. Možete izraziti majčinske instinkte vrlo jasno i vrlo snažno. Taj osećaj pruža >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << zadovoljstvo. Nisam menjala pelene, ali pomogla sam svojoj rođaki da završi fakultet. Bila sam uz svog rođaka kada je prolazio teško životno razdoblje i donosio važne odluke. I to su bile majčinske obaveze.

Beti Vajt, glumica

-Nikada nisam žalila zato što nisam rodila. Da sam ikada ostala trudna onda bi to bio glavni fokus u mom životu, ali odabrala sam život bez dece jer sam fokusirana na svoju karijeru. S obzirom na to da sam dosta kompulzivna, mislim da ne bih mogla imati oboje.

Opra Vinfri, poznata američka voditeljka

-Da sam imala svoju decu, mrzila bi me. Završila bi na nekom šou poput mog i pričala o meni zato što bi nešto u mom životu patilo zbog karijere, a to bi sigurno bila moja deca.

Helen Miren, glumica

- Nisam osećala potrebu za detetom niti sam osećala gubitak zato što ga nemam. To nije bila moja sudbina. Nikada se nije dogodilo i nije mi bilo bitno što ljudi misle. Gde god sam došla muškarci bi mi govorili: Što? Nemaš dece? Bolje ti je da se baciš na posao stara curo. Ja bih im samo rekla da idu dođavola.

Izvor: zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.