Nina Badrić: Beogradska publika mi uvek zada novi zadatak

Izvor: Story, 21.Okt.2014, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Badrić: Beogradska publika mi uvek zada novi zadatak

Da je za Ninu jesen započela radno pokazuje i da smo je zatekli na probi sa svojim bendom za nadolazeći koncert u Beogradu, koji će biti održan u petak 24.10. u klubu Cabaret Roses.

Nina Badrić, foto: promo

Nina govori da se koncertu u Beogradu veoma veseli, a i otkriva čime će sve publiku iznenaditi.

- Beogradskoj publici se uvek veselim, na koncertima se uvek izvrsno zabavljamo. Moram da priznam da mi uvek zadate novi zadatak, tako da smo sada na >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << probama i smišljamo neke nove aranžmane, a možda i neke nove – stare poznate pesme. Napravićemo koncert koji če iz klupske varijnate u jednom trenu preči i u akustičnu varijantu. Zato brzo svi u Petak u klub Cabaret roses - rekla je Nina.

Inače njena pesma Vetrenače već četiri nedelje je broj jedan na nacinalnoj top listi u Hrvatskoj, a odlično se kotira i svuda po regiji.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.