Nikolina Ristović pokazala trudnički stomak (FOTO)

Izvor: Story, 23.Okt.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Ristović pokazala trudnički stomak (FOTO)

Voditeljika je u osmom mesecu trudnoće, a poslednje dane pred porođaj koristi kako bi se što više odmarala i uživala u iščekivanju prinove

Nikolina Ristović, foto: Story arhiva

U drugoj trudnoći Nikolina se nije previše ugojila, a na poslednjoj fotografiji koju je podelila sa prijateljima na društvenim mrežama napokon joj se vidi i trudnički stomak koji je haljinicama skrivala sve vreme.

- Na levom boku...sve prema propisima. A neki na leđima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sa sve četiri u vazduhu - napisala je Nikolina Ristović pored fotografije koju je objavila na Facebooku.

Voditeljka već ima sedamnaestogodišnju ćerku Hanu koja se raduje sestrici, ali Nikolina je nedavno izjavila da se bebi ipak najviše raduje njen pas.

- Obožava decu. On sluti da će dobiti igračku - rekla je voditeljka, koja drugo dete čeka sa istoričarom umetnosti Vidojem Ristovićem.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.