Nikolina Ristović: Svojim izgledom ne želim da uznemiravam čak ni ogledalo! (FOTO)

Izvor: Story, 06.Okt.2015, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Ristović: Svojim izgledom ne želim da uznemiravam čak ni ogledalo! (FOTO)

Voditeljka Nikolina Ristović, koja je u decembru prošle godine postala mama devojčice Une Sofije, priznaje da joj uloga majke često nije nimalo laka.

Nikolina Ristović, foto: Facebook

Nakon što se vratila s odmora, koji je sa suprugom Vidojem Ristovićem provela na Ibici, a potom i u Monte Karlu gde su se pre dve godine venčali, Nikolina je preokupirana porodičnim obavezama.

Nikolina Pišek u bikiniju: Fotografija zbog koje je postala meta kritika (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
- Kada dobiješ bebu, onda si neprekidno, hteo ti to ili ne, okružen ljudima. Više ne možeš ni da se izoluješ, ne možeš da budeš sam. Ako nisi sam s bebom, onda je tu uvek neka druga osoba, neka ispomoć, ili bake i deke ili osoba koja čuva bebu - izjavila je nedavno Nikolina koja iz veze s novinarom Markom Cigojem ima i osamnaestogodišnju ćerku Hanu.

Nikolina Ristović: Vidoje mi je priredio romantičnu godišnjicu


No, kada joj svaka pomoć izostane, mama Nikolina ne krije da joj u tim trenucima život nije pesma i da tada ne misli previše kako izgleda. Sve o tome govori i njen komentar uz fotografiju koju je podelila sa fanovima, a u kojem je, između ostalog, izrazila poštovanje prema svim samohranim majkama:

- Ne, ovo nisam ja sada…. Ovim se samo tešim kako stvari mogu izgledati. Jer, u dane kada sam sama s bebom bez ičije ručice voljne da pripomogne, svojim izgledom ne zelim uznemiravati ni ogledalo. Respect, to all the single ladies…!

Obratila se javnosti: Nikolina Pišek oštro odgovorila na prozivke hejtera

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.