Nikola Rakočević u novom filmu Dušana Milića

Izvor: Story, 01.Okt.2014, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Rakočević u novom filmu Dušana Milića

Film koji je na Međunarodnom filmskom festivalu osvojio prvu nagradu za inovacije u bioskopima će se naći od 20. novembra.

Nikola Rakočević, foto: Promo

Film Travelator, reditelja i scenariste Dušana Milića nam donosi priču o tinejdžeru, zagriženom igraču video igrica koji ima jedinstvenu priliku da svoju veštinu pretvori u realnost. Glavnu ulogu u filmu, koji će se u bioskopima u Srbiji naći od 20. novembra, tumači Nikola Rakočević. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

On tumači ulogu Slovenca, talentovanog igrača video igrica koji odlazi u Las Vegas sa tajnim zadatkom da eleminiše zaštićenog svedoka saradnika, pripadnika srpske mafije. Pošto stigne na odredište, Slovenac locira svoju žrtvu i analizira njegovo kretanje, radi uspešnog ispunjenja zadate misije. Kako vreme odmiče, raskoši američke prestonice kocke ga uzimaju pod svoje.

Svetsku premijeru film Travelator je imao na Međunarodnom filmskom festivalu u Montrealu, gde je prikazan u glavnoj konkurenciji festivala i osvojio nagradu za inovacije.

Scenario za film koji je sniman na lokacijama u Beogradu i Las Vegasu napisao je sam reditelj filma Dušan Milić. Pored Nikole Rakočevića, u filmu Travelator glume još i Boris Isaković, Khetanya Henderson, Slavko Labović, Đorđe Đoković, Milan Jovanović Strongmen i Džek Dimić.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.