Nikola Demonja: Prve slatke roditeljske muke

Izvor: Story, 19.Sep.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Demonja: Prve slatke roditeljske muke

Nikola i Ana su juče izveli svoju ćerku iz porodilišta i već imali prve muke.

Nikola Demonja, foto: Story arhiva

Naime, Nia je nakon 13 dana provedenih u porodilištu napokon stigla u svom dom, a kako vidimo po Nikolinim objavama na društvenim mrežama, već sinoć je imao slatke muke.

Kako su Nikola i ana izveli ćerku iz bolnice, pogledajte OVDE.

Demonja je na svom Twitter profilu objavio status da razmišlja o tome kako neće moći >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da se odmori lepo nakon svirki jer ga kući očekuje beba.

- Sad mi prolazi kroz glavu... Završila se svirika, mrtav sam umoran, idem kući da se naspavam... ali, beba je tamo i boli je uvo - našalio se Nikola.

Kako se Nikola osećao u trenutku kada se Ana porodila, pogledajte OVDE.

Nikola je očigledno svestan da slatke muke tek kreću, ali njegovu sreću i ponos zbog ćerke Nie ništa ne može da pokvari.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Neće moći da se odmori: Nikola na slatkim roditeljskim mukama

Izvor: Svet, 19.Sep.2014

Nikola i Ana su juče izveli svoju ćerku iz porodilišta i već imali prve muke. . Naime, Nia je nakon 13 dana provedenih u porodilištu napokon stigla u svom dom, a kako vidimo po Nikolinim objavama na društvenim mrežama, već sinoć je imao slatke muke.. Demonja je na svom Twitter profilu objavio...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.