Nik Vujičić podelio simpatične porodične fotografije: U slatkom iščekivanju sina Dejana (FOTO)

Izvor: Story, 30.Jul.2015, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nik Vujičić podelio simpatične porodične fotografije: U slatkom iščekivanju sina Dejana (FOTO)

Nik Vujičić, jedan od najpoznatijih svetskih motivacionih govornika srpskog porekla, po drugi put će postati otac.

Nik Vujičić, foto: AP

Nik, koji je rođen bez udova, u braku je sa Kanae Miaharom, s kojom ima sina Kijošija Džejmsa Vujičića.

- Trudni smo!!! Hvala ti Bože za ovaj neverovatan dar i blagoslov!! Hvala vam za svu vašu ljubav, molitve i podršku!!! - napisao je Vujičić na svom Facebook profilu, kada je njegova žena po drugi put >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ostala u drugom stanju, a sada je sa brojnim sledbenicima na ovoj društvenoj mreži podelio porodične fotografije s plaže. Njihovi osmesi govore da je za sreću potrebno vrlo malo.

Kanae je, inače, u poodmakloj trudnoći i pokazala je svoj stomak, a Nik se uz objavljene fotografije još jednom zahvalio svima na podršci i velikom blagoslovu.

- Želimo da podelimo sa vama našu radost i uzbuđenje u iščekivanju Dejanovog dolaska. Hvala vam što se molite za nas - napisao je Nik.

Sharing with you the joy of our family in the excitement and anticipation of Dejan's arrival :) Thanks to our...

Posted by Nick Vujicic on Wednesday, July 29, 2015

Nik Vujičić je rođen sa tetra-amelija sindromom, genetskim poremećajem kojeg karakteriše nedostatak sva četiri ekstremiteta. Kao dete je mentalno, emocionalno i fizički prolazio kroz teško zamislive probleme i iskušenja, ali se na kraju izborio i pomirio sa svojim invaliditetom i, kao sedamnaestogodišnjak, osnovao neprofitnu organizaciju Life Without Limbs (Život bez udova).

Vujičić održava podsticajna predavanja širom sveta, o životu sa invaliditetom, nadi i pronalaženju smisla života.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Nik Vujičić raznežio obožavatelje novim porodičnim fotografijama

Izvor: B92, 30.Jul.2015

Jedan od najpoznatijih svetskih motivacionih govornika srpskog porekla, Nik Vujičić, uskoro bi trebalo da postane otac po drugi put, a za to vreme odlučio je da sa svojim pratiocima na Fejsbuku podeli najnovije porodične fotografije...Pročitajte još:..Nik Vujičić postao otac..Kako je Nik Vujičić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.