Nezapamćeni blam poznate glumice: Lindzi Lohan ispala pravi magarac! (FOTO)

Izvor: Story, 22.Apr.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezapamćeni blam poznate glumice: Lindzi Lohan ispala pravi magarac! (FOTO)

Lindzi je pokušala da bude pametna, ali je uspela samo da nasmeje milione svojih pratilaca.

Lindzi Lohan, foto: Instagram

Poznata je po problematičnom ponašanju, pa je izgleda baš zato želela da ostavi utisak dobre, pametne devojke na društvenim mrežama.

Nažalost, postigla je upravo suprotno. Najnoviji post na Instagramu Lindzi Lohan nasmejao je njene fanove do suza.

Nespretna: Lindzi ponovo šokirala objavom!

Poznata >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << glumica je postavila sliku na kojoj su ispisane neke reči na arapskom, a ispod piše nešto na engleskom što bi trebalo da bude prevod. Iako je Lindzi mislila da ove reči na arapskom zlače Prelep(a) si, fanovi su je ubrzo ispravili.

- Lindzi, ovde piše da si magarac, hahaha - napisao je jedan od njenih pratilaca, a ubrzo je krenulo da pristiže još puno komenatara koji joj se podsemavaju.

Naime, ovo na arapskom znači Ti si magarac, a neko je iz šale napisao pogrešan prevod čekajući da se neko upeca. I eto, upecala se baš Lindzi.

Lindzi Lohan preterala sa fotošopom (FOTO)

Inače, nije ništa novo da se strani jezici na ovaj način iskorišćavaju, posebno arapski i kineski. Zato pre nego što odete kod tatu majstora da vam istetovira simbol za ljubav na kineskom ili arapskom, prvo dobro proverite kako taj simbol zaista i izgleda, da ne biste do kraja života nosili reč Magarac na telu.

Izvor: 24 sata

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.