Nemanja Stevanović: Maša je prava princeza u našem domu

Izvor: Story, 28.Jun.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Stevanović: Maša je prava princeza u našem domu

Popularni pevač svoju mezimicu, i nakon godinu dana otkako je stigla na svet, i dalje krije od medija, a retko i govori javno o njoj.

Nemanja Stevanović sa ćerkom Mašom, foto: Instagram

Ipak, Nemanja je sada rešio da otkrije kakve osobine poseduje njegova naslednica Maša koja će uskoro proslaviti svoj prvi rođendan.

- Maša je prava princeza u našem domu, fizički je ista majka, dok je karakterom na mene. Stalno se nešto svađa, naročito ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << se igra, a mi se pravimo da je ne primećujemo, onda nas psuje na nekom svom jeziku. U kući joj je sve podređeno, ali se zna red. Supruga Jelena je naravno, kao i svaka majka, više sa njom, jer ja puno radim - kaže Nemanja, koji je svoju mezimicu od rođenja naučio da ne budi tatu kada se vrati sa nastupa.

- Maša od trećeg meseca spava sama u svojoj sobi. Imamo bebi-alarm i čujemo je kada se probudi, mada je sada velika i prespava celu noć. Jelena me poštedi ustajanja u sedam ujutru, kada se obično Maša probudi, pa se njih dve igraju i druže nekoliko sati pre nego što ja ustanem - otkriva Nemanja, piše Alo.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.