Neda Ukraden najavila: Povlačim se iz medija!

Izvor: Story, 29.Jun.2015, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Ukraden najavila: Povlačim se iz medija!

Neda Ukraden (64) kivna zbog toga što medijski prostor zauzimaju devojke bez zanimanja, starlete i učesnici rijalitija, najavila je povlačenje iz medija i posvećivanje novim pesmama.

Neda Ukraden, foto: Vladimir Šporčić

Pop pevačica Neda Ukraden smatra da nikada gore stanje u medijima nije bilo, nego danas. Ističe da su se izgubila prave vrednosti, te da najveći prostor dobijaju oni koji to ne zaslužuju.

- Dižem ruke od medija. Šta ću >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ja među starletama i kojekakvima od kojih narod ne može da živi! Ne znam čime smo zaslužili ovakav medijski užas. Vlada neviđena pomama za jadom i čemerom. Nije mi jasno šta se to dešava, ali sam iz dana u dan sve tužnija zbog toga - kaže ogorčena Neda za Vesti online i dodaje:

- Srbija se toliko odmakla od pop muzike da mi se čini da više nema povratka. Cela Srbija se pretvorila u jednu veliku kafančinu, što se tiče estrade. Nemam ja ništa protiv njenog veličanstva kafane, ali sve što je po kafanama ikad bilo najgore, sad je isplivalo na površinu. Od Ibarske magistrale, pa na dalje. Zbućkalo se svašta i izašlo na videlo primitivno, prostačko, netalentovano, jadno. Na sve strane, vulgarnosti razne vrste. Kako onda da vidim bolje dane? - upitala se Ukradenova.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.