Neda Ukraden majstor svog posla: U čiju kožu je sada uskočila? (FOTO)

Izvor: Story, 18.Nov.2014, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Ukraden majstor svog posla: U čiju kožu je sada uskočila? (FOTO)

Neda Ukraden ponovo dokazuje da joj nijedna imitacija ne predstavlja problem

Neda Ukraden, foto: Ivan Dobričić

Pop zvezda Neda Ukraden svojim nastupima u emisiji Tvoje lice zvuči poznato ostavila je sve bez daha i pokazala da joj ni jedan zadatak ne pada teško.

Bila je seksi Bijonse, šarmantni Bora Čorba, lepa Fiona… Za ovu nedelju dobila je zadatak koji nije nimalo lak – biti nekrunisani kralj narodne muzike Šaban Šaulić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
Maskeri su još jednom potvrdili da su majstori u svom poslu. Neda je bila gotovo preslikani Šaban, međutim najveći izazov joj je bio otpevati kao popularni pevač. Iako je ona poznata kao pevačica raskošnog glasa, nije joj bilo lako da otpeva veliki hit Dođi da ostarimo zajedno.

 Da li je u tome uspela I šta li će Šaban reći na to, saznaćete u nedelju, 23. novembra u 21.00 sat.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.