Ne trebaju mi noge da bih se osećala seksi (FOTO)

Izvor: Mondo, 09.Okt.2015, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne trebaju mi noge da bih se osećala seksi (FOTO)

Iako ne izgleda kao klasični supermodeli, ova devojka zarađuje i do 900 evra dnevno kao model za kupaće kostime.

Kanija Seser (23) je rođena bez nogu, ali je to nije sprečilo da postane prava inspiracija. Ona surfuje, profesionalno vozi skejt, model je za reklamiranje sportske odeće i kupaćih kostima, motivacioni govornik i trenutno se priprema za zimsku Paraolimpijadu koja će biti 2018. godine!

Još kada je imala 15 godina, Kanija je bila odlučna u tome da prevaziđe >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svoj invaliditet, pa je počela aktivno da se bavi sportom i modelingom na kojem zarađuje i do 900 evra dnevno.

"To je nešto zabavno i odražava moju priču - drugačija sam i to je seksi, nisu mi potrebne noge da bih se osećala seksi. Uživam da zarađujem od toga i da volim da pokažem ljudima šta sve može biti lepo. Ove slike pokazuju moju snagu", rekla je Kanija.

Ova devojka je inspirisala mnoge mlade žene i pomera granice u modnoj industriji.

Kanija je usvojena iz tajlandskog sirotišta kada je imala pet godina i odatle ju je nova porodica odvela u Portland, Oregon.

Umesto invalidskih kolica, ona koristi skejt da se kreće i naučila je da hoda na rukama. Obožava stvari koje joj podižu adrenalin, pa samim ti i ekstremne sportove.

Njen dečko Brajan je podržava u svemu, a Kanija ističe da uprkos poslu u modelingu, najviše voli da ne nosi šminku.

"Van posla, ne nosim šminku. Mogu da budem i ženstvena, ne smeta mi da se našminkam, ali ljudi kažu da sam lepa bez obzira na to da li sam se sredila ili ne", rekla je Kanija koja trenutno radi na knjizi o njenom neverovatnom životnom putu, koja će biti objavljena sledeće godine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.