Ne propustite izbor za Mis Srbije 2015. godine!

Izvor: Story, 09.Okt.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne propustite izbor za Mis Srbije 2015. godine!

Finalno takmičenje za izbor za Mis Srbije 2015. biće održano 12. oktobra u Beogradskom dramskom pozorištu u 20 sati, sa direktnim prenosom na Televiziji Pink

Foto: Promo

Tom prilikom, svečanosti će prisustvovati veliki broj VIP zvanica iz sveta mode, estrade, kulture, politike i diplomatije, koji će pre toga biti deo defilea na crvenom tepihu, od 19 sati ispred pozorišta.

Pobednica večeri predstavljaće Srbiju na izboru za Miss World naredne godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Sem toga, iste večeri biće odabrana i predstavnica za Miss Universe, kao i još nekoliko pobednica u različitim kategorijama, među kojima su i mis dijaspore, turizma, šarma, fotogeničnosti… kao i mis interneta,

Pod sloganom Život je lep, dvadeset devojaka, ovogodišnjih finalistkinja, predstaviće se žirijima tokom tri izlaska – prvi izlazak potpisuje Bata Spasojević, drugi izlazak rezervisan je za kupaći kostim Il cuore italiano, a za dizajn večernjih haljina u trećem izlasku pobrinula se Marija Šabić.

Veče će uveličati nastupi brojnih pevača – Ćemo i Milena Ćeranić, koji su sa finalistkinjama u Porto Karasu ove godine tokom priprema snimali spot za pesmu Više od života, potom pevači Ljupka Stević i Dženan Lončarević, kao i grupa Ministarke, koje specijalno za ovaj događaj stižu iz Italije sa turneje.

Program će voditi voditelji Pink televizije Maja Manojlović, Nemanja Velikić i Darko Panović.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.