Nataša Pavlović: Sinu ne prija moj povratak pred kamere

Izvor: Story, 23.Nov.2014, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Pavlović: Sinu ne prija moj povratak pred kamere

Voditeljka Nataša Pavlović otkriva kako izgleda njen svakodnevni život koji vodi sa svojim suprugom, poznatim producentom Predragom Pavlovićem, na koji način vaspitavaju sina Olega, ali i čemu ju je naučilo roditeljstvo.

Nataša Pavlović, foto: Vladimir Šporčić

Posle dve i po godine odsustvovanja sa malih ekrana, Nataša Pavlović (39) vratila se voditeljskoj profesiji kao jedan od domaćina emisije Fantastic Show, zajedno sa Sašom Joksimovićem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Ponosna mama sina Olega (4) uživa punu podršku svog supruga, televizijskog producenta Predraga Pavlovića, tako da joj višesatna snimanja i probe ne predstavljaju veliki problem.

- Kada su mog sina u vrtiću pitali šta radi njegova mama, on im je odgovorio: Ona radi u studiju, kuva ručak i voli mene. Olegu sve to spada u opis mog posla i nije mu bilo drago kada sam se vratila na televiziju. Ne želi da me gleda na malom ekranu jer vreme koje provodim na snimanjima nekada je bilo rezervisano za nas dvoje i to je iz njegovog ugla sada problem. Ništa mu ne znači to što sam javna ličnost i ja ga u tome podržavam, ne želim da me vrednuje kroz profesiju kojom se bavim – ističe Nataša i nastavlja da priča kako se snašla u roditeljskim zadacima.

- U početku sam bila opsednuta kontrolom, ali onda sam shvatila da takvim ponašanjem svom detetu činim medveđu uslugu. Želim da Oleg izraste u samostalno i samosvesno biće, hrabrog i pametnog muškarca, a

preterana kontrola u tom slučaju može samo da mu šteti. Dozvoljavam mu da bude ono što jeste, sa svim svojim nestašlucima, a ja sam tu samo da budem onaj vazdušni jastuk za spasavanje. Dosta sam učila o roditeljstvu i smatram da je to oblast za koju se najmanje obrazujemo, a jedna je od najvažnijih. Ovo je drugačije vreme od onog kada su nas vaspitavali, a s druge strane ne možemo samo da se oslonimo na intuiciju i ljubav koja je, naravno, najbitnija – kaže voditeljka koja je pažljivo izabrala period života u kom će se ostvariti u ulozi majke.

- Svesno sam donela odluku da u kasnijem periodu dobijem dete, nisam ga rodila u dvadesetim niti ostala nečega željna. Svako treba da prati sebe i svoja osećanja, a ne da nešto radi na osnovu suda okoline. Da sam kao mlada postala majka, verovatno bih sada bila isfrustrirana i nezadovoljna sobom. Kada bih s ove tačke gledišta mogla da promenim nešto u svom životu, sigurno bih se trudila da manje patim. Od kada imam dete, shvatam lepotu sadašnjeg trenutka i koliko je vreme veoma prolazno – govori domaćica emisije Fantastic Show, koja pažljivo sluša svaki savet svog supruga s kojim više od pet godina uživa u skladnom braku.

- Veoma mi je drago što radim sa svojim mužem i obožavam to što smo stalno zajedno. Nas dvoje nismo od onih partnera koji vole da se odmore jedni od drugih. On je taj koji me savetuje jer se duže bavi televizijskim poslom i jedan je od najcenjenijih stručnjaka u profesiji kojom se bavi.

Znam da mi svaku kritiku upućuje iz najbolje namere – iskrena je Nataša čiji je povratak u okviru pomenutog projekta na TV Prva publika dočekala s odobravanjem. Inače, na TV Pink, u emisiji Bravo Show angažovan je njen bivši suprug, poznati glumac Marko Živić, s kojim je provela četiri godine u braku.

- Između nas dvoje ni privatno ni poslovno ne postoji rivalitet. Zajedno smo sazrevali, radili i oboma nam je drago kada vidimo da je neko od nas uspešan u svojoj profesiji. Mnogo godina i lepih trenutaka proveli smo zajedno, a zbog onih koji su bili manje lepi, u jednom trenutku odlučili smo da se rastanemo, tako da na tome ne zasnivam naš sadašnji odnos. Smatram ga dobrim i kvalitetnim čovekom, a to što se naš brak završio razvodom, ne menja ništa od toga – otkriva voditeljka koja nakon povratka na male ekrane dobija veliki broj komplimenata na račun svog izgleda.

- Zavolela sam šou-programe još od vremena kada sam na RTS-u radila Srećne telefone. Verujem da se dobro snalazim u ovom formatu, tako da me je obradovao angažman u emisiji Fantastic Show. Nekoliko dana pre početka snimanja bila sam pozitivno uzbuđenja zbog povratka na posao, a čim sam stala na scenu, učinilo mi se kao da sam upravo završila prethodno snimanje od pre dve i po godine. Odlično funkcionišem sa Sašom i dopada mi se opušten i prirodan način na koji radimo – zaključuje Nataša.

Piše: Danilo Mašojević

Izvor: Story

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.