Naši poznati sportisti i muzičari pomažu porodici Dunjić

Izvor: Story, 18.Nov.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naši poznati sportisti i muzičari pomažu porodici Dunjić

Poznate ličnosti uključile su se u humanitarnu akciju za pomoć porodici Dunjić sa četvoro male dece!

Naime, porodica Dunjić iz sela Banovica nadomak Novog Pazara nedavno je doživela nesreću, ostala je bez glave porodice Miodraga Dunjića koji je stradao pri povratku iz šume traktorom.

Sada udovica Slađana sama brine o svoje četvoro dece: Dajani (6), Milici (5), Dušici (3) i Jeleni (2).

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe i Društvo mladih umetnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << stari Ras pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za izgradnju kuće Dunjićima, sa nadom da će ova porodica uprkos velikim iskušenjima uspeti da u skorije vreme dobije krov nad glavom.

Opština Novi Pazar porodici je poklonila plac u naselju Deževski put na kome su počeli radovi na izgradnji nove kuće. Radove izvodi firma Neno dom.

Do sada su se u akciju uključile brojne poznate ličnosti iz sveta sporta, muzike, glume itd. Učešće su uzeli: košarkaši Nenad Krstić i Bogdan Bogdanović, fudbaler Miloš Ninković, muzičar Momčilo Bajagić Bajaga, a podršku pruža i muzičar Saša Kovačević, zatim glumci: Nebojša Ilić, Nenad Okanović, Miloš Biković, Brankica Sebastijanović i mnogi drugi.

Društvo mladih umetnika Ras održalo je humanitarni koncert namenjen prikupljanju sredstava za izgradnju kuće ovoj porodici. Odazvale su se brojne poznate ličnosti koje su svojim učešćem na ovom koncertu dale svoj doprinos: Seka Aleksić, Jelena Tomašević i Željko Vasić.

Radovi se privode kraju, a planirano je da se porodica pre zime useli u novu kuću

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.