Najpopularniji lak za nokte (FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Avg.2016, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpopularniji lak za nokte (FOTO)

Ako želite da budete u trendu, onda bi trebalo da znate koji lak za nokte trenutno žele sve žene...

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

  Pinterest ima oko 100 miliona korisnika širom sveta, što ga čini platformom koja može prilično tačno da nam pokaže šta je popularno kada je reč o proizvodima za ulepšavanje, obući, odeći.

Nakon što su korisnice Pinteresta oko 750.000 puta postavile fotku jednog laka za nokte, on je proglašen najpopularnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << lakom svih vremena na ovoj medijskoj platformi, kao i jednim od najpopularnijih lakova u 2016. godini.

Reč je o sivom laku za nokte "petal pusher" brenda Essie, koji košta oko 8,5 dolara (7,52 evra), a žene ga obožavaju zato što se odlično uklapa uz bilo koju odevnu kombinaciju.

Foto: Instagram/nailsmadebymel

Da li vam se dopada ovaj lak?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.