Najlepši prolećni detalji Amal Kluni!

Izvor: Story, 24.Apr.2015, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepši prolećni detalji Amal Kluni!

Neobične minđuše, odličan cvetni dezen bluze i moderan manikir - savršeni detalji čine i najopušteniju modnu kombinaciju Amal Kluni elegantnom!

Amal Kluni, foto: Profimedia

Šik u poslovnim modnim kombinacijama, otmena u glamuroznim večernjim toaletama, Amal Kluni dokazala je da je majstor i neobaveznog odevanja - kako se to kaže pomodnim engleskim izrazom off duty!

A off duty Amal je uvek kad dolazi u posetu svom dragom na posao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << što je uobičajila ovih dana.

Tako je bilo i 18. aprila 2015. godine kada je posetila Džordža Klunija na snimanju filma u centru Njujorka.

Lepršava bluza bez rukava modne kuće Đanbatista Vali sa modernim cvetnim dezenom odlično pristaje vitkoj Amal a cvetni motiv ponavlja se i na izuzetno atraktivnim minđušama Dolče i Gabana.

Uske farmerke sa skraćenim nogavicama nose Amalinu omiljenu marku Sitizen ov hjumaniti, a uz njih se odlično slažu moderne sandale Valentino sa platformom obloženom kanapom, poput espadrila i ukrasima u obliku resa. Rese se ponavljaju kao motiv i na beloj tašni Kenzi.

Uz uobičajenu savršenu frizuru Amal nosi diskretnu šminku kao i popularan sivi manikir - potpuno off duty.

Velike minđuše modne kuće Dolče end Gabana u obliku cveta, Amal je vrlo pažljivo uparila sa bojama ostatka kombinacije.

Bela torba na rame, sa resama, savršeno je padala ispod struka.

Amal je celu kombinaciju upotpunila velikim naočarima za sunce, dizajnerske kuće Prada, čija se boja savršeno uklopila uz boju njenih sandala.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.