Najbolji saveti za lepe i čvrste grudi

Izvor: Story, 28.Avg.2015, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji saveti za lepe i čvrste grudi

Ne postoji žena koja ne želi da njene grudi budu čvrste i privlačite pažnju. Da biste zaista bile prekrasne, grudi je potrebno pravilno negovati

foto: Profimedia

Hidratacija - Grudi nemaju mnogo masnog tkiva i njihova koža je veoma tanka, zbog čega im je potrebna hidratacija da biste izbegli prevremeni nastanak bora.

Masaža - Masaža je jedan od najboljih načina da sprečite pojavu privremenih bora na grudima. Masaža hladnom vodom podstaći >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << će cirkulaciju i sprečiće pojavu bora. Usmerite mlaz hladne vode iz tuša na grudi, te ih masirajte u smeru kazaljke na satu. Desetominutna masaža učiniće čuda za vaše grudi. Takođe je delotvorna i masaža kockama zamrznutog mleka. Ali imajute na umu da je koža grudi veoma osetljiva, pa masaža mora biti posebno nežna.

Maska - Baš kao i kožu lica, kožu grudi potrebno je negovati maskama kako bi bila zdrava i lepa. Zgnječite babanu, dodajte joj dve kapi maslinovog ulja, te smesu nanesite na grudi. Ostavite da deluje 30 minuta, te isperite mlakom vodom.

Vežbajte - Vežbe poput sklekova delotvorno će uticati na učvršćenju grudi. Kako bi bili što efikasniji, prilikom izvođenja sklekova laktove držite što bliže telu. Preporučujemo vam da isprobate još jednu veoma jednostavnu i delotvornu vežbu. Pritisnite dlan o dlan ispred grudi, pritisnite i zadržite pritisak 10 sekundi, a potom opustite ruke. ponovite postupak 10 do 15 puta.

Izvor: ljepota.ba

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.