Nada Macanković: Beba stiže za tri meseca

Izvor: Story, 28.Feb.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Macanković: Beba stiže za tri meseca

Glumica Nada Macanković potvrđuje da je u blagoslovenom stanju i kako s nestrpljenjem iščekuje kraj proleća kada će zajedno sa svojim suprugom, odbojkašem Bojanom Janićem, prvi put ugledati njihovu bebu.

Nada Macanković i Bojan Janić, foto: Vladimir Šporčić

U godini kada će proslaviti pola decenije bračnog života, glumica Nada Macanković (32) i odbojkaš rumunskog kluba Konstanca Bojan Janić (32) postaće roditelji pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je lepa umetnica u šestom mesecu trudnoće. Nada će se u narednom periodu povući iz predstava u kojima igra u beogradskim pozorištima kako bi u krugu svojih najbližih provela poslednje mesece blagoslovenog stanja, ali i da bi se pripremila sa svojim suprugom za dolazak novog člana porodice.

- Tačno je da sam u šestom mesecu drugog stanja i odlično se osećam. Trenutno se nalazim u inostranstvu i nisam u prilici da govorim više na tu temu. Hvala vam na čestitkama – rekla je Nada u kratkom razgovoru za Story. Glumica trenutno boravi kod svog supruga u rumunskom gradu Konstanci, jednoj od najznačajnijih luka na Crnom moru.

Inače, junakinja serije Ljubav, navika, panika i trećeg nastavka serijala Mi nismo anđeli, i bivši kapiten srpske odbojkaške reprezentacije svoju romansu započeli su 2008. godine, na Olimpijskim igrama u Pekingu, a njihova veza uspela je da odoli svim preprekama, pa čak i izazovima koje nosi zabavljanje na daljinu.

- Poslovi su nam takvi da se često rastajemo i sastajemo, ali baš zbog toga trudimo se da vreme koje provodimo zajedno bude kvalitetno. Do sada smo se dobro organizovali pa nismo bili razdvojeni na duže, a nadam se da će tako biti i ubuduće – objasnio je odbojkaš pre nekoliko godina u razgovoru za naš magazin, a ljubav sa svojom dragom krunisao je 22. maja 2010. na venčanju u Crkvi Svetog Luke na Ceraku. Od samog početka bračnog života mladenci nisu krili kako maštaju o osnivanju porodice.

- Naravno da razmišljamo o porodici, ali nigde ne žurimo, ima vremena. Naša ljubav je sve snažnija – isticao je odbojkaš, a njegova supruga na pitanje o prvom detetu u dahu je i sa osmehom tada odgovorila:

- Sve u svoje vreme.

Došlo je vreme da se umetnica i sportista u narednom periodu posvete porodici, pa sada s nestrpljenjem iščekuju kraj proleća kada će postati roditelji.

Piše: Danilo Mašojević

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.