Muzičari ujedinjeni u humanitarnoj akciji za  pomoć osnivaču Kraljevkog Apartmana

Izvor: Story, 02.Mar.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzičari ujedinjeni u humanitarnoj akciji za pomoć osnivaču Kraljevkog Apartmana

Zoran Lalatović Lotke je producent, vokal i jedan od osnivača benda Kraljevski Apartman. On je 2014. godine oboleo od teške bolesti a njegove kolege su se ujedinile kako bi se sakupio donac za lečenje.

Foto: Zoran Lalatović Lotke, Facebook

Zoran Lalović Lotke  producent, vokal i jedan od osnivača beogradske heavy metal grupe Kraljevski Apartman. Rođen, 1950. godine u Beogradu. Pored produciranja

albuma i pevanja, Lotke je takođe autor mnogih >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << tekstova pesama Kraljevskog Apartmana: Gore digni glavu, Oprosti mi, Jesen, itd. Način interpretacije, boja glasa i

harizma koju poseduje, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Lotke je, na žalost, 2014. oboleo od teške bolesti. Odmah je krenuo sa terapijama. Situacija danas nije povoljna, jer su lekovi, koji su potrebni Lotketu, izrazito skupi.

Prvi humanitarni koncert “SVIRAMO ZA LOTKETA” je 03.03. (utorak) u Klubu Fest u Zemunu. Početak je u 20h.Cena ulaznice iznosiće 400 dinara, a takođe će biti postavljena i kutija za dobrovoljne priloge.

Nastupaju:

Rambo Amadeus

Dado Topic

Đore David Nikolić & Death Saw, Bane Jelić Osvajači, Dražen Vega, Atomsko Skrovište, BlekBox

. Sledeći koncert je 10.03. (utorak) u klubu Danguba (Ćirila I Metodija 2)

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.