Modelsice brane jedna drugu: Ponosna sam na svoju drugaricu, protiv licemera imam svašta!

Izvor: Story, 18.Nov.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modelsice brane jedna drugu: Ponosna sam na svoju drugaricu, protiv licemera imam svašta!

Kako bivše tako i aktuelne članice grupe Models poslednjih dana nalaze se u centru medijske pažnje, poslednja priča tiče se ugradnje silikona

Anastasija Stasy Buđić, foto: Facebook

Naime, Dragana Radojević ugradila je silikone u grudi a fotografija koju je objavila izazvala je različite reakcije.

Atraktivna članica grupe Models i model Anastasija Stasy Buđić podržala je potez koleginice iz grupe Dragane Rodojević da objavi fotografiju nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << urađene plastične operacije sa sve silikonima u rukama.

Fotografiju sa silikonima pogledajte OVDE.

Stasy je ponosna na svoju drugaricu koja, prema njenim rečima, nije licemerna poput nekih njihovih koleginica.

Jedna bivša Modelsica sada je udata za biznismena, kako izgleda danas pogledajte OVDE.

- Nemam ništa protiv toga da ljudi otvoreno govore o svom stavu prema operacijama i da kažu šta su promenili kod sebe. Više imam protiv licemera kojima su grudi porasle što su jele Plazma keks ili onih kojima su se nosevi naprasno skratili, a usne povećale jer ih je pčela ubola. U svakom slučaju ja sam ponosna na moju najbolju drugaricu Draganu i neka je svima pokazala sliku - poručila je Stasy u izjavi za PulsOnline.rs.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.