Misica otkriva tajnu večne mladosti: Ima 67, a izgleda kao da joj je 30 godina!

Izvor: Story, 30.Jun.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misica otkriva tajnu večne mladosti: Ima 67, a izgleda kao da joj je 30 godina!

Apasra Hongsakula nosila je tutulu Mis Tajlanda još davne 1965. godine. Ali iako je od tad prošlo tačno pola veka, čini se da je za Apasru vreme stalo.

Apasra Hongsakula, foto: Profimedia

Njeno lice je i danas utegnuto, a linija vitka kao pre 50 godina, a Apasra tvrdi da je sve na njoj majka priroda.

Ona danas ima 67 godina, a u rodnom Tajlandu i dalje je jako popularna. Pored titule misice, Apasra može da se pohvali i da je prva Tajlanđanka koja je osvojila >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << krunu Mis Universe, piše Kurir.

Apasra, koja ima sina, najviše pažnje privlači zbog svog mladolikog izgleda. Mnogi se pitaju u čemu je njena tajna, ali bivša misica ne želi da je otkrije. Kaže da vodi jednostavan život, neguje se, a ostalo je tvrdi, dar prirode.

Strani mediji pišu da je bivša mis Tajlanda potrošila milona na svoj izgled i da joj hirurški zahvati nisu strani. Njen menadžer je, naravno, brani, tvrdeći da je sve ne njoj prirodno.

- Apasra je tek nedavno prvi put u životu probala peglu za kosu i shvatila da njena kosa može biti i ravna. Lepotu duguje zdravom životu, kvalitetnoj ishrani i tome što na sunce izlazi tek kada se namaže kremom sa zaštitnim faktorom - tvrdi njen menadžer.

 

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.