Mirka poručila Vujadinu: Dosta je bilo!

Izvor: Story, 18.Dec.2014, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka poručila Vujadinu: Dosta je bilo!

Lepa glumica i njen verenik željno iščekuju rođenje svog trećeg deteta, a evo kako Mirka odgovara na pitanje da li planira da rađa još dece.

Mirka Vasiljević, foto: Instagram

Na račun Mirke Vasiljević kruže vicevi vezani za njene česte trudnoće, ali čini se da mladoj glumici ništa ne može da pokvari raspoloženje pred porođaj.

- Ne smetaju mi vicevi jer su vezani za neku lepu i vedru temu- rekla je sa osmehom Mirka u emisiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Exkluziv i priznala da je te šale zasmejavaju.

Ipak, iako se bliži svom trećem porođaju otkrila je da za sada ne želi još dece.

Mlada glumica bi volela da se ona i njen verenik zadrže na broju tri, međutim, Vujadin se sa njenom odlukom ipak ne slaže.

- Kako mi se bliži porođaj onda sve mislim da je stvarno dosta više. Jer, prolazi devet meseci, pa malo boli kičma, malo noge, i onda mi sve to bude napornije i zapitam se šta mi je to trebalo. Broj tri je nešto što smo želeli, ali opet, imamo samo po 24 godine i videćemo šta će biti do neke četrdesete godine- rekla je mlada glumica koja sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima već dvoje dece, sina Andreja i ćerkicu Andrijanu.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.