Mirka morala da poseti psihijatra!

Izvor: Story, 20.Nov.2014, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka morala da poseti psihijatra!

Već na početku glumačke karijere mladoj glumici je bilo teško navikavanje na saletanje obožavalaca, zbog čega je morala da ode i na savetovanje.

Mirka Vasiljević, foto: Vladimir Šporčić

Glumica Mirka Vasiljević otkrila da se već na početku svoje glumačke karijere susrela sa negativnom stranom javnog posla.

Naime, 2005. godine Mirka je bila na vrhu popularnosti zbog svoje prve uloge, i to glavne, u filmu Mi nismo anđeli 2 >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i ta njena slava smetala je pojedinima koji su joj narušavali unutrašnji mir i činili da se oseća loše. Kako je glumica rekla u emisiji, dobijala je pozitivne komentare na račun svoje uloge, ali bilo je i onih drugih.

- Imala sam situacije da se na ulici susrećem sa negativnim komentarima. Neko ko prođe ulicom dobaci mi nešto negativno, ali za mene privatno, nisu govorili da sam loše odigrala ulogu ili da im nisam lepa i zanimljiva, već da sam glupa i da sam loša kao osoba- ispričala je Vasiljevićeva i dodala da su je tada i putem mobilnog telefona uznemiravali.

Šta Mirka misli o majčinstvu u ranoj mladosti pročitajte OVDE.

- Dešavalo mi se da na svom mobilnom telefonu imam ogromne količine poziva sa nepoznatih brojeva. Zvali su me iz Srbije, iz okoline, pitala sam se odakle im moj broj, šta hoće od mene, nije mi bilo jasno. Na mamim nagovor sam potom otišla kod psihologa na dve, tri seanse. Tada sam shvatila da te neke ružne stvari u ovom poslu moraš da prihvatiš- rekla je Mirka u emisiji Balkanskom ulicom.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.