Mirka Vasiljević govori o prednostima majčinstva u ranoj mladosti

Izvor: Story, 20.Okt.2014, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka Vasiljević govori o prednostima majčinstva u ranoj mladosti

Gostujući kod Vesne Dedić mlada glumica se prisetila svojih prvih glumačkih iskustava, a sa velikom ljubavlju govorila je i o svojoj porodici.

Mirka Vasiljević, foto: Story arhiva

Gost emisijie Balkanskom ulicom 26. oktobra je mlada glumica Mirka Vasiljević, koja je govorila o svom detinjstvu, školskim  danima i prihvatanju nje kao glumice od strane drugih.

Prisećala se kako se osećala kada je videla sebe na bilbordima, koji najavljuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << novu seriju. Kako je doživljavala i kako se osećala na snimanju i nakon filma Mi nismo anđeli 2.

Sa velikom ljubavlju je govorila o svojoj porodici i podršci koju joj pružaju od najranijeg detinjstva,  pa i sada, kada je u drugom stanju i majka već dvoje dece.

Mirka je sa gledaocima podelila koje su sve prednosti majčinstva u ranoj mladosti, a saznaćete i koje pesma najviše voli da čuje u kafani.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.