Mirka Vasiljević: Vujadinu ne smeta kad me vidi sa drugim muškarcem

Izvor: Story, 29.Sep.2014, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka Vasiljević: Vujadinu ne smeta kad me vidi sa drugim muškarcem

Mlada glumica Mirka Vasiljević otkrila je da njen suprug Vujadin razume kada ona mora da bude na sceni sa drugim muškarcem

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, foto: Petar Đorđević

 Iako je u poodmakloj trudnoći, Mirka Vasiljević se odlično snašla na beogradskoj premijeri predstave, u kojoj ima glavnu ulogu.

Kakav porođaj planira Mirka pogledajte OVDE.

Glumica ističe da je veoma srećna što ju je cela porodica podržala na premijeri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kao i nevenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić. Objasnila nam je kako je on reagovao kada se poljubila s kolegom.

- Vujadin je znao da sam glumica i kada smo se upoznali, tako da mu nisu čudne situacije kada me vidi na sceni sa drugim muškarcem. Mislim da sam sada dovoljno zrela za neke romantičnije uloge s partnerima, ali sve dok je to u granicama dobrog ukusa. Vujadin se, kao i drugi fudbaleri, na utakmicama skida nakon proslavljanja gola i naravno da mi to ne smeta. Sve je to deo posla - rekla je Mirka za Blic i dodaje kako ona i Vujadin imaju stabilnu vezu i da jedva čekaju rođenje trećeg deteta.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.