Milica Pavlović i Ognjen Amidžić za Svratište za decu

Izvor: Story, 30.Sep.2014, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović i Ognjen Amidžić za Svratište za decu

U jednom od najpopularnijih beogradskih klubova, ponedeljak je, tradicionalno, veče tokom kojeg publika uživa u sjajnoj atmosferi i muzici, druži se sa poznatima, ali i prikuplja novac za one kojima je pomoć neophodna.

Ognjen Amidžić, Milica Pavlović, foto: promo

Ovoga puta, akciji prikupljanja pomoći ugroženima, priključili su se popularna, mlada pevačica, Milica Pavlović, kao i Ognjen Amidžić, koji se pridružio voditeljkom tandemu Marina Kotevski – >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Vlada Stanojević, u ulozi domaćina večeri.

Tako je klub Mr. Stefan Braun koji radi već 12 godina, svakoga dana u nedelji, obeležio još jedan ponedeljak i humanitarno veče sa poznatima, ali i zadovoljio vernu publiku željnu odličnog provoda i jedinstvenog iskustva kada je noćni život u pitanju.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.