Milica Pavlović: Ne treba mi muškarac sa besnim autom, već neko ko je vredan i radan

Izvor: Story, 28.Sep.2014, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović: Ne treba mi muškarac sa besnim autom, već neko ko je vredan i radan

Popularna pevačica otkrila kakvi muškarci je privlače

Milica Pavlović, foto: Luka Šarac

Tokom gostovanja u emisiji Magazin In u razgovoru sa voditeljkom Sanjom Marinković, popularna pevačica Milica Pavlović otkrila je da bi pored sebe više volela da ima studenta koji će umeti da se bori za sebe, nego tatinog sina sa besnim kolima.

- Šta meni vredi muškarac koji ne zna šta će sa sobom, koji vozi neka besna kola, jurca po gradu, ispija kafe i >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ima brdo, brdo para, kada mogu pored sebe da imam ovog drugog koji je i divan i vredan i radan i koji želi nešto da napravi u svom životu? – izjavila je lepa pevačica i dodala da je još uvek sama, te da joj status slobodne devojke trenutno prija, jer je usredsređena na završetak studija.

Izvor: Pulsonline

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Milica Pavlović: Ne treba mi muškarac sa besnim autom, već neko ko je vredan i radan

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2014

Popularna pevačica Milica Pavlović otkrila kakvi muškarci je privlače, pišu beogradski mediji...Neće nekog tatinog sina: Milica Pavlović.. ..Tokom gostovanja u emisiji ''Magazin In'' u razgovoru sa voditeljkom Sanjom Marinković, Pavlović je otkrila da bi pored sebe više volela da ima studenta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.