Milena Vučić: Provod u Milanu u ženskom društvu

Izvor: Story, 31.Okt.2014, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Vučić: Provod u Milanu u ženskom društvu

Njen drugi studijski album izlazi u novembru, a pevačica je uhvatila malo slobodnog vremena da otputuje.

Foto: Privatna arhiva

U susret izlasku njenog drugog studijskog albuma, pevačica Milena Vučić rešila je da napuni baterije i otputuje u Milano.

U Italiji ju je dočekala kuma, pa je  crnogorska pop zvezda dala sebi oduška i uživala u čarima ženskog provoda punih nedelju dana.

- Bilo je fantastično, oduševljena sam Milanom! >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Ovaj grad me je osvojio posebnom energijom, arhitekturom, a nisam odolela ni šopingu. Moja venčana kuma Una bila je sjajan domaćin, pa smo nadoknadile sve vreme tokom kojeg se nismo videle. Zaista sam se odmorila i puna elana vratila obavezama u Beogradu- sa uzbuđenjem priča pevačica.

Milena trenutno promoviše pesmu Zovi svoje drugove, a u novembru će izaći i njen novi album.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.