Marko Živić: Novo pojačanje Pinka

Izvor: Story, 21.Okt.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Živić: Novo pojačanje Pinka

Na početku nove sezone čelnici Pink televizije najavili su dosta iznenađenja, a jedno od njih je i novo pojačanje.

Marko Živić, foto: story prss

U pitanju je poznati glumac koji je već imao veoma zapažen televizijski angažman, Marko Živić. On će biti deo novog koncepta jednog od najskupljih i najuspešnijih šou programa protekle sezone, Bravo šou-a.

- Tačno je da je Marko Živić novo pojačanje Pinka“ On će imati vrlo zanimljiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << zadatak koji će veoma zabaviti gledaoce. Zapravo, sjajni Marko će biti deo šou programa Bravo šou koji je doživeo potpunu transformaciju u odnosu na prošlu sezonu. Iza novog koncepta u potpunosti stoji Željko Mitrović koji se izmenama na ovom projektu bavi već nekoliko meseci. Emisija će biti na programu svakog ponedeljka u 21 čas, počevši od 27. oktobra. Veoma se radujemo što se u našem timu sada nalazi i sjajni glumac kakav je Marko Živić – potvrđeno je iz Press službe Pinka.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.