Marinko Madžgalj i Dubravka Mijatović zajedno slavili

Izvor: Story, 21.Nov.2014, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinko Madžgalj i Dubravka Mijatović zajedno slavili

Iako su okončali svoj sedmogodišnji brak, ovaj glumački par će po svemu sudeći zauvek biti posvećen svojoj porodici.

Marinko Madžgalj i Dubravka Mijatović, foto: Vladimir Šporlić

Marinko i Dubravka dele sve obaveze oko ćerke Sare, koja je ovih dana napunila pet godina. Iako je posle rastanka roditelja, Sara ostala da živi sa mamom i jedanaest godina starijom sestrom Ivom, koju je Dubravka rodila tokom veze sa glumcem Goranom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Radakovićem, Marinko je juče još u jutarnjim satima mezimicu obradovao rođendanskim poklonom i s njom proveo skoro ceo dan.

- Sara je slavila rođendan u krugu familije i prijatelja, uz oba roditelja, sestru i baku po majci, koja najviše vremena provodi sa njom. Ona je divno dete - rekao nam je izvor blizak paru.

Čak ni glasine da je glumac preboleo svoju partnerku sa kojom je sedam godina delio dobro i zlo, i već našao novu devojku, nisu ga naterale da kaže nešto u svoju odbranu.

O navodima da je glumac pronašao utehu u naručju jedne druge glumice pročitajte OVDE.

- Razumite me, nikada nisam govorio o svojim vezama ni dok traju, a kamoli kad se okončaju. Ne prija mi da govorim o privatnom životu - rekao nam je Marinko.

Ovih dana kruže glasine da je Marinko u vezi sa glumicom iz Pozorišta na Terazijama, a pre veze sa Dubravkom Mijatović bio je veren s glumicom iz Crne Gore Jelenom Nenezić.

Dubravka je bila sa glumcem Goranom Radakovićem kada je upoznala Marinka. Priča se da su i ona i Goran počeli paralelne veze, ona sa Marinkom, a Goran s izvesnom direktorkom marketinga, a onda je svako otišao svojim putem.

Izvor: 24sata.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.