Marina Visković: Dugo sam bila nesrećna u ljubavi

Izvor: Story, 28.Mar.2015, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Visković: Dugo sam bila nesrećna u ljubavi

Neposredno po povratku sa Kipra gde je snimala spot za pesmu koja ujedno najavljuje i njen novi album, pevačica Marina Visković otkriva da je nakon mnogih emotivnih brodoloma konačno pronašla muškarca svog života

Marina Visković, foto: Tijana Vuković

Pevačica Marina Visković (26) popularnost je stekla pred beogradskom publikom nastupajući u brojnim prestoničkim klubovima, a uporedo sa karijerom koju je godinama brižljivo gradila, atraktivna brineta trudila >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << se da ne zapostavi ni ljubavni život.  Iako je svoju intimu ljubomorno skrivala od javnosti, Marina samo za Story otkriva da je konačno srećna u ljubavi, kao i da je pronašla svog idealnog muškarca.

- Uživam u vezi sa čovekom koji mi je prvi put u životu pokazao šta znači biti pravi muškarac. Čak mi se dopada i to što ne želi da naše zajedničke fotografije izlaze u novinama i na taj način stiče afirmaciju. Svi pripadnici jačeg pola koji imaju potrebu da budu javne ličnosti, ne deluju mi ni muževno niti dostojanstveno – otkriva Marina i dodaje da je, pre nego što je uplovila u vezu sa sadašnjim izabranikom Mirkom, imala brojne ljubavne promašaje.

- Kao devojka u dvadesetim godinama, često sam se upuštala u veze koje nisu bile dobre ni za mene, a ni za druge. Muškarci su nesigurni kada se pored njih nađe atraktivna žena koja vodi računa o svom izgledu i bavi se mojim poslom. Iskreno, dugo nisam bila zaljubljena i mislila sam da se meni to neće desiti. Posmatrala sam prijateljice koje su se verile i venčavale, a ja sam stalno bila zaglavljena između nesigurnosti partnera i svojih visokih kriterijuma. Dugo sam bila nezadovoljna i u takvim stanjima ljudi lako padaju u depresiju. Ipak, uspela sam da se izborim sa svim tim nedaćama jer me je uvek zanimala psihologija i odlično znam da vladam svojim emocijama. Mada, moram priznati da ni sama nisam bila baš cvećka kad sam bila mlada i za propast svih tih veza nisu krivi samo moji tadašnji partneri – iskreno kaže Marina koja je dugo od porodice i prijatelja skrivala novu vezu.

- To nam je verovatno bio i najslađi period zabavljanja, dok smo se krili. Bila sam oduševljena Mirkom, njegovom čvrstinom, ali i nežnošću, zdravim stavovima i načinom života. Sada smo kao jedno i mada nemam neku preteranu želju da se udajem, jedino njega mogu da vidim kao supruga i oca svog deteta – ističe pevačica koja se nedavno vratila sa Kipra gde je otputovala kako bi snimila spot za novu pesmu Pogrešna, koja će se naći na njenom albumu Klub utehe.

- Sjajno sam se provela na Kipru i drago mi je što sam imala priliku da spojim lepo i korisno, a posebno što sam uživala u moru i prelepim plažama na kojima smo snimali spot. Ponosna sam na posao koji smo uradili i u karijeri uvek sam se trudila da ulažem u zvuk, produkciju i vizuelni identitet. Jedva čekam da publici predstavim novu numeru i spot – završava jedna od najangažovanijih mladih pop zvezda.

Piše: Milica Prelević

Izvor: Story

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.