Marina Tadić pokazala skriveni talenat

Izvor: Story, 28.Sep.2014, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Tadić pokazala skriveni talenat

Ppularna pevačica, i pored jake konkurencije, dobila je ulogu u seriji Budva na pjenu od mora

Marina Tadić, foto: Instagram

Pevačica Marina Tadić uspela je da dobije ulogu u seriji Budva na pjenu od mora, iako se na kastingu pojavilo osam glumica.

Međutim, i pored jake konkurencije, reditelj Milan Karadžić odmah je izabrao pevačicu kada je video kakve glumačke sposobnosti ima.

Njegov brat, producent i glumac Mima Karadžić >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ispričao je kako ih je Marina sve oborila sa nogu.

- Na kastingu za ulogu Nikoline bilo je još osam glumica pored Marine. Na početku niko nije ni sanjao da ona tako dobro glumi. Ali nakon što je odglumila na zadatu temu, svi su ostali u šoku, a pogotovo Milan. Njega je oduševila. Nije se čak ni dvoumio, odmah je izabrao Marinu - ispričao je glumac.

Pevačica je otkrila kako je odlučila da napravi ovakav potez.

- Nikola Šoć i Momčilo Otašević su mi rekli da ima jedna uloga koja je kao stvorena za mene. Moma je bio uporan da se prijavim, pa mi je čak na plažu doneo tekst da pročitam. Rekao mi je Sto posto dobijaš ulogu.

Otišla sam na kasting, Milan mi je rekao da je, pošto sam pevačica, očekivao da se pojavi devojka sa silikonima, nafrakana, u miniću. Prvo iznenađenje je usledilo kada me je video u farmerkama i džemperu, a drugo kako sam odglumila. Navikla sam na kamere, bila sam slobodna i spontana, i to im se dopalo -
rekla je Marina.

Izvor: Informer

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.