Mala princeza inspiracija za novi karmin

Izvor: Mondo, 10.Feb.2016, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mala princeza inspiracija za novi karmin

Novi karmin Marka Džejkobsa novi ime princeze Šarlot, ćerke princa Vilijama i Kejt Midlton.

Foto: Getty Images Europe

Najmlađa članica britanske kraljevske porodice, princeza Šarlot, bila je inspiracija za dizajnera Marka Džejkobsa, koji je upravo po njoj nazvao novu ekskluzivnu nijansu svog ruža za usne.

Princeza Šarlot je svoj prvi karmin dobila kao rezultat saradnje kozmetičke firme Marka Džejkobsa i britanske robne kuće "Harods koja je odnedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << počela da prodaje kozmetiku poznatog dizajnera.

Ruž koji nosi Šarlotino ime je tamnije nijanse roze boje, inspirisanom najdubljim tonovima engleske ružičaste ruže.

Specijalni ruž moći će da se kupi isključivo u robnoj kući "Harods" po ceni od 24 funte (31 evro), a ukoliko se naručuje van Velike Britanije, koštaće 67 dolara (oko 60 evra).

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Princeza Šarlot kao inspiracija za ruž

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2016

Najmlađa članica britanske kraljevske porodice, kćerka Kejt Midlton i princa Vilijama, princeza Šarlot bila je inspiracija za dizajnera Marka Džejkobsa, koji je upravo po njoj nazvao novu ekskluzivnu nijansu svog ruža za usne...Princeza Šarlot je svoj prvi ruž za usne dobila kao rezultat saradnje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.