Magnifico: Pored Luz Kasal sujetu sam bacio u kantu!

Izvor: Story, 16.Okt.2014, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magnifico: Pored Luz Kasal sujetu sam bacio u kantu!

Ovog petka, 17. oktobra gost emisije Imlek jutro uz Žarka Stepanova biće muzičar i kompozitor Robert Pešut - Magnifico.

Žarko Stepanov i Magnifico, foto:: Željka Dimić, Naxi media

Uoči velikog koncerta koji će održati u beogradskom Sava Centru, Magnifico će prvu jutarnju kafu popiti u društvu slušalaca Naxi radija.

U razgovoru sa Žarkom Stepanovim, popularni kompozitor govorio je o tome kako je došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << do saradnje sa Luz Kasal, koja će biti gošća na njegovom koncertu, kao i to ko se prvi dosetio da bi ona mogla da bude vokal koji će svojim glasom obojiti muzičku temu filma Montevideo, vidimo se.

- Sedeli smo sa Bjelom na njegovoj terasi i pričali o tome šta nam je sve potrebno, kada sam u jednom momentu neodređeno rekao znaš onu pevačicu koja peva onu stvar u onom filmu od Almodovara i tako je krenula cela priča. Bjela bi vam rekao da se Luz setila njegova supruga Maja (smeh). Na početku smo mislili da nema ništa od toga, ali se ispostavilo da je saradnja sa njom jednostavna i elegantna. Kod velikih umetnika vidiš da su oni kroz karijeru osetili da im smeta sujeta, pa su je na vreme odbacili. Kada sam video i upoznao Luz Kasal i sam sam svoju sujetu bacio u kantu. Najmanji problem je raditi sa Luz- otkrio je Magnifico gostujući na Naxi radiju.

Šarmantan i uvek raspoložen, Magnifico će pričati o tome zbog čega voli Beograd, a uživo će izvesti i pesmu Pukni zoro iz serijala Montevideo.

Emisiju Imlek jutro uz Žarka Stepanova slušajte ovog petka od 7 do 10 časova na 96,9MHz i www.naxi.rs/live.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.