Ljiljana Nikolovska u Mojih 50

Izvor: Story, 05.Okt.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljiljana Nikolovska u Mojih 50

Od ponedeljka, 5. oktobra gošća emisije “Mojih 50” na Naxi radiju biće nekadašnja pevačica grupe Magazin, Ljiljana Nikolovska.

U emisiji "Mojih 50" Ljiljana će reći čiji je poster u prirodnoj veličini imala u svojoj sobi kao tinejdžerka. Otkriće i ko je za nju "Bog svih boema i pesnika2, čiju pesmu je stavila na listu iz čistog respekta, a ispričaće i ko joj je, prilikom jedne vožnje taksijem, pevao pesmu za koju je mislio kako njih dvoje treba da snime u >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << duet. Kroz listu 50 omiljenih pesama, a čućete, posle 20-ak godina, i kako peva uživo refren jedne pesme grupe "Magazin".

Emisija "Mojih 50" na programu je svakog radnog dana od 18 do 19 časova na Naxi radiju, reprizu emisije možete slušati nedeljom od 15 do 20 časova. Emisiju "Mojih 50", možete slušati i na Naxi nacionalu, najvećoj radijskoj mreži u Srbiji.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.