Lena Stamenković: Devojčica koja je preko noći postala zvezda

Izvor: Story, 28.Sep.2014, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lena Stamenković: Devojčica koja je preko noći postala zvezda

Lena Stamenković (10) oduševila je žiri i publiku u Pinkovim zvezdicama izvođenjem pesme Ako je vrijedilo išta, koju u originalu izvodi najbolji vokal Hrvatske Ivana Vrdoljak Vana

Ekipa Kurira odlučila je da vam predstavi devojčicu iz Zaječara, da čuje ko su njeni uzori i da li mašta da jednog dana postane zvezda.

- Prilično rano smo primetili da ima izražen talenat i odmah je >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << upisali u hor. Sa šest godina je već nastupala. Inače je već pevala u Areni i Sava centru - kaže za Kurir Marija, majka talentovane pevačice.

Lena je gen za muziku nasledila od oca koji se profesionalno bavi pevanjem i svira trubu.

Reakcija publike iznenadila je celu porodicu.

- U pozitivnom smo šoku. Ne stižemo da uradimo ono što smo isplanirali za danas od poziva ljudi, novinara... Hari Mata Hari je najviše bio oduševljen Lenom. Posle snimanja emisije zatražio joj je autogram, pa je o njemu mnogo pričala. Rekla mi je: Mama, pa ja sam tek naučila da pišem, šta je to autogram? - rekla je Marija.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vana oduševljena Lenom iz ‘Pinkovih zvezdica’!

Izvor: Tracara.com, 29.Sep.2014, 04:06

Vana oduševljena Leninin izvođenjem njene pesme! (foto: printscreen) 10-ogodišnja Lena Stamenković iz Zaječara oduševila je celu Srbiju svojim nastupom u drugoj epizodi Pinkovih zvezdica. Mala Lana oduševila je žiri pesmom Ako je vrijedilo išta hrvatske pevačice Vane, koja poručuje da očekuje...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.