Lajonel Riči je Kloin pravi otac!

Izvor: Story, 16.Okt.2014, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajonel Riči je Kloin pravi otac!

Iako je njena majka oduvek demantovala da starleta nije biološka ćerka Roberta Kardašijana, izvori tvrde da ona ne deli istog oca sa Kortn, Kim i Robom.

Kloi Kardašijan, foto: Instagram

Oduvek se spekulisalo da Kloi Kardašijan ne deli istog oca sa bratom i sestrama. Iako je njena porodica ove navode uvek demantovala na listi potencijalnih očeva našao se i Lajonel Riči.

Njena majka Kris Džener imala je seksualnu aferu sa Lajonelom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << dok je još bila u braku sa Robertom Kardašijanom.

-Imali su seksualnu aferu, on se hvalio time. Rekao je da je već tada završio sa svojom ženom. Osamdesetih je svako spavao sa svakim, a Kris je tada bila jako zgodna-navodi bliski izvor pevača.

Inače, mnogi su primetili sličnost između Lajonelove biološke ćerke Sofi (16) i Kloi Kardašijan. Starija ćerka Lajonela Ričija je poznata Nikol Riči, ali ona je usvojena i ne deli očeve gene.

Na listi potencijalnih očeva do sada se našao bivši frizer njene majke, zatim bivši sportista O. Dž. Simpson, a sada i Lajonel Riči.

-Imam toliko očeva da mi se vrti u glavi- prokomentarisala je Kloi.

Podsetimo, Kris je nekoliko puta u šou U korak s Kardašijanovima priznala da je varala Roberta, ali tvrdi da on ipak jeste Kloin otac.

S druge strane, Kloi se više puta pitala da li je usvojena budući da se i fizički veoma razlikuje od ostatka porodice.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.