Kristijan Bejl zbog supruge uči decu srpski

Izvor: Story, 30.Sep.2014, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan Bejl zbog supruge uči decu srpski

Holivudski glumac najpoznatiji po ulozi Betmena ne krije da je Srbislava - Sibi Blažić, Srpkinja sa kojom je u braku već 14 godina, stub porodice.

Kristijan Bejl i Sibi Blažić, foto: Profimedia

Dok je javnost brujala o tome kako se glumac sve češće svađa s majkom Dženi i sestrom Šeron, porodična neslaganja smirivala je upravo Sibi.

- Imam tešku narav i brzo planem, ali Sibi me vrati u red. Ona je jaka žena koju ne opterećuju gluposti koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << čuje o nama. Stabilna je ličnost i zna da stvari postavi na svoje mesto - rekao je Bejl.

Reklo bi se da Kristijan s tazbinom ima bolji odnos jer, po molbi njegovog tasta Slobodana, njegova ćerka Emelin uči srpski jezik, a i za Uskrs porodično idu u Crkvu Svetog Ilije u Los Anđelesu.

Kako pišu američki portali, Bejl želi da i njihov dvomesečni sin nauči maternji jezik svoje majke, pa se u kući Bejlovih često pevaju uspavanke na srpskom.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.