Krenula sestrinim stopama (FOTO)

Izvor: Mondo, 27.Okt.2016, 06:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krenula sestrinim stopama (FOTO)

Jedna sestra je prošle godine radila reviju "Viktorijas sikret", a ove godine se jatu pridružuje i druga...

Foto: Instagram/bellahadid

Điđi Hadid je prošle godine prvi put učestvovala na reviji "Viktorijas sikret", a njena sestra Bela biće deo u novembru deo godišnje revije ovog brenda.

Ovo je veoma važan korak u karijeri svake manekenke, ne samo zato što imaju priliku da nose ona kul krila uz seksi veš, nego je to stvar prestiža među modelima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Bela još uvek nije potvrdila ovu vest, verovatno želeći da to još neko vreme čuva u tajnosti, ali... Džen Valdman koja radi za "Viktorijas Sikret", na Instagram je postavila fotku na kojoj pozira sa Hadidovom, uz opis: "Jedna od nas radiće na reviji".

Onda se i šminker Vinsent Okuendo "istrtljao", pa je postavio fotku Bele Hadid u donjem vešu: "Čestitam Beli što je dobila reviju 'Viktorijas sikret'. Do sada je sve bilo sjajno, jedva čekam da vidim šta je sledeće".

Congrats my little baby bells on getting @victoriassecret ! It's been a beautiful ride so far and I can't wait to see what's next! ❤️ #proud #blessed #worlddomination @diormakeup

A photo posted by Vincent Oquendo (@makeupvincent) on Oct 25, 2016 at 9:51pm PDT

Dok iščekujemo reviju, pogledajte neke Beline fotke:



Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.