Koliko i zašto žene varaju

Izvor: Mondo, 29.Apr.2016, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko i zašto žene varaju

Varaju ređe nego muškarci, ali i dalje u velikom broju. Razlozi su različiti...

Foto: YouTube

Istraživanje britanskog sajt koji se bavi upoznavanjem potencijalnih bračnih partnera širom sveta, pokazalo je da je svaka četvrta žena prevarila svog supruga. Istu cifru potvrđuju i bračni terapeuti i objašnjavaju da je najčešći razlog zbog kojeg žene varaju - nezadovoljstvo vezom ili brakom.

Zanimljivo je, pokazalo je istraživanje, da su "okrugli" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rođendani najopsaniji - kada žena napuni 30, 35 ili 40 godfina, ona se preispituje. Ako tada shvati da je nešto propustila, varanje partnera je veoma izvesno.

Dakle, dragi naši čitaoci, sada znate kada treba da budete naročito pažljivi prema svojim partnerkama, da ne bi sreću potražile "sa strane".

Takođe, istraživanje Univerziteta u Vašingtonu pokazalo je da žene koje zarađuju više, ili dobiju povišicu, visok bonus, češće nakon toga varaju svoje partnere.

I na kraju, ako muškarac odugovlači da zaprosi svoju partnerku, ili ne planira decu, takođe su velike šanse da ga ona prevari ili čak napusti zauvek.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.