Koji muškarci su kupili ljubav poznatih dama?

Izvor: Story, 29.Jul.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koji muškarci su kupili ljubav poznatih dama?

Saznajte da li poznate parove povezuje nešto više od čistih emocija i koji muškarci su zaslužili (ili kupili) ljubav poznatih dama

Kim Kardašijan i Kanije Vest

Kada je izbor partnera u pitanju mnoge dame će imati različite kriterijume. I dok neke najviše cene smisao za humor kod svog partnera, druge će primat dati fizičkom izgledu, dok će ostale insistirati na dobroti. Međutim, ništa manje nije popularna ni debljina novčanika potencijalnog partnera. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

Vanesa Brajant

Izreku da se mudra žena ne razvodi zbog prevare potvrdila je Vanesa Brajant, supruga košarkaškog asa Kobija Brajanta. Uprkos činjenici da je košarkaš ne samo uhvaćen u prevari već i optužen za seksualni napad, Vanesa je bila čvrsto rešena da ostane uz svog muškarca i u najtežim trenucima.

Kim Kardašijan pokazala trudnički stomak (FOTO)

Kada se bračna bura stišala, košarkaš je kao znak izvinjenja vernoj supruzi poklonio prsten u vrednosti od 4 miliona dolara, što su mnogi protumačili kao ispravan razlog da se insistira na bračnom zajedništvu.

Kim Kardašijan

Razvojni put karijere Kim Kardašijan imao je neuobičajenu putanju: od kućnog snimka, preko rijaliti šoua i planetarne popularnosti, pa sve do braka sa jednim od najuticajnijih muzičara današnjice. Tokom svog ravojnog puta Kim je stasala u ozbiljnu preduzetnicu koja više ne mora da čeka da joj muškarci obezbeđuju materijalni status.

Eva Longorija: Ležeran autfit Džepne venere koji ističe seksepil (FOTO)

Ipak,  brak sa Kanjeom Vestom doneo je ovoj starleti izvesni kredibilitet, što je mnogima poslužilo kao zgodan argument da Kim proglase za predstavnicu nove vrste sponzoruša koje osim novca streme i ka boljem društvenom statusu.

Kimora Li Simons

Bivša manekenka Kimora Li Simons bila je u braku sa biznismenom Raselom Simonsom osam godina. Par ima dve ćerke, a nakon braka su ostali u dobrim odnosima, s obzirom na toda su i poslovno povezani.

Njegovo bogatstvo se sada procenjuje na 325 miliona dolara, a u periodu kada su Rasel i Kimora otpočeli romansu bio je najuspešniji i najuticajniji preduzetnik u rep muzici.

Hajdi Klum uživa na plaži sa 13 godina mlađim dečkom

Takođe, Rasel je osnovao modni brend Phat Farm, a njegova bivša supruga Kimora i dalje je kreativna direktorka linije Baby Phat. Gospodin Simons stariji je od bivše supruge čak 18 godina pa je mnogima ova razlika dala inspiraciju da zaključe kako je njihova bračnu sreća zasnovana na bankovnom računu.

Elin Nordgren

Elin Nordegren, bivša supruga Tajgera Vudsa, do udaje je bila relativno nepoznata manekenka iz Švedske koja se u Ameriku preselila da bi radila kao dadilja u kući jednog Vudsovog kolege golfera.

Tek nakon razvoda njeno ime je privuklo medijsku pažnju jer joj je njen bivši suprug isplatio 100 miliona dolara nakon sporazumnog razvoda u zamenu za njeno ćutanje.

Rođendanski autfit: Smela haljina Dženifer Lopez

Selma Hajek

Kada je Salma Hajek objavila da se verila za francuskog milijardera Fransou Anrija Pinoa glumica je već imala ozbiljnu karijeru iz sebe i uživala je status holivudske zvezde.

Bogatstvo ovog Francuza procenjeno je na 13 milijardi dolara, a na njegov šarm nisu bile imune ni mnoge lepotice poput Linde Evanđeliste koja sa milijarderom ima sina.

Sofija Vergara: Pocepano izdanje za obavljanje svakodnevnih obaveza

Heder Mils

Pre udaje za Pola Makartnija, Heder Mils je bila ozbiljna u nameri da postigne lagodan život preko muškaraca. Njen prvi suprug je bio stariji 10 godina, a Heder je od njega dobijala skupe poklone i estetske operacije.

Potom je nekoliko godina bila ljubavnica libanskog milijardera da bi karijeru uspešne sponzoruše zapečatila brakom sa bivšim članom The Beatles, najpopularnije britanske grupe svih vremena.

Kejti Holms: Zabranjeni komad na +30 stepeni (FOTO)

Romansa ipak nije uspela, a Heder je nakon razvoda od bivšeg supruga dobila 23 miliona funti. Uprkos svemu, bivša gospođa Makartni je nedavno izjavila da će uvek voleti bivšeg supruga.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.