Ko sanja da ima najduži?

Izvor: Mondo, 27.Jul.2016, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko sanja da ima najduži?

Da li je veličina bitna? Pitanje koje postoji odvajkada. Prema najnovijem istraživanju, veličina je najbitnija muškarcim i oni su ti koji žele da imaju penis natprosečne veličine.

Istraživanje koje je sproveo "Independent" pokazuje da je prosečna veličina penisa 14,1 centimetar, a muškarci misle da je zapravo 16,6.

Žene očekuju da muškarac ima penis dugačak 15,8 centimetara.

Što se tiče proseka po zemljama, najvećem se nadaju Poljaci. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Oni misle da im je prosek 17,3, a zapravo je 15,7 cenitmetara.

Amerikanci takođe žude za velikim paketom u pantalonama, jer smatraju da im je prosek 17 centimetara, a zapravo je 14,3.

Najmanja očekivanja imaju Britanci - 14.2 centimetara, što je u skladu sa prosečnom veličinom penisa u toj zemlji - 12. 2.

Za muškarce "anakonda", za žene...

Najrealniji su Holanđani sa realnom prosečnom veličinom 14 centimetara i željiom za 15.1.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.