Ko je žena Džordža Klunija i zašto je izabrala baš njega

Izvor: Story, 30.Sep.2014, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je žena Džordža Klunija i zašto je izabrala baš njega

Jedan poslovni sajt posvećen ženama, o venčanju Džordža i Amali izveštavali su iz drugog ugla i uz zanimljiv tekst.

Džordž Kluni i Amali Alamudin, foto: Profimedia

Naime, oni su u svom izveštaju napisali da je poznata advokatica, Amal Alamudin, stručnjak za međunarodna prava izbeglica napravila neobičan izbor i udala se za...običnog glumca.

Fotografije sa venčanja, možete pogledati OVDE.

Svi mediji su njihovo venčanje opisivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << tako što su stavljali glumca u prvi plan, ali blog Business Woman je stvar okrenuo naglavačke* i na njihovu priču stavio naslov Međunarodno poznata advokatica venčala se sa jednim glumcem.

Tridesetšestogodišnja Amal je obrazovana i uspešna žena od karijere kojoj se mnogi dive. Advokatica visokog profila je poštovana pre svega zbog profesionalnosti, ali i klijenata poput poznatog Žulijana Asanža. Amal se takođe našla u grupi advokata na haškom suđenju bivšem predsedniku Slobodanu Miloševiću.

Ovako su se gosti provodili na njihovom venčanju.

Amal, koja govori engleski, francuski i arapski jezik završila je Oksfordski Univerzitet i dobila brojne nagrade. Nakon Oksforda završila je i pravni fakultet u Njujorku.

Oličenje svog karaktera i posvećenosti poslu pokazala je kada je odlučila da postane deo ekspertske komisije za Prevenciju seksualnog nasilja u zaraćenim zonama.

Holivudska glumica Džulija Roberts ju je nazvala prelepom i pametnom, a kolega Mark Stivens koji ju je unajmio da zastupa Asanža je rekao da je jedna neverovatna i nezavisna žena koja ima Rols-Rojs um i socijalne veštine na kojima bi joj mnogi pozavideli.

Iako se o njenim ranijim vezama malo zna, uredništvo ovog sajta joj zamera vezu sa holivudskim srcelomcem, te se nadaju da ovako briljatnu ženu neće kočiti u daljoj karijeri i životu.

Izvor: Novosti

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ko je Amal Alamudin?

Izvor: Press, 01.Okt.2014, 12:56

Zanimljiv tekst na jednom poslovnom sajtu posvećenom ženama vest o venčanju Džordža Klunija izvestio je iz potpuno druge perspektive. Naime, oni su napisali da je poznata advokatica, Amal Alamudin stručnjak za međunarodna prava izbeglica napravila neobičan izbor i udala se za… običnog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.