Izvor: Mondo, 31.Avg.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je "napumpao" Majli Sajrus (FOTO)

Mislili smo da ništa više ne može da nas iznenadi kada je ova pevačica u pitanju. Međutim...

Foto: AP

Majli Sajrus je bila voditeljka ovogodišnje dodele MTV nagrada. Presvukla se "milion" puta, ali je u svim izdanjim bila gotovo gola.

Imala je pink "haljinu" sa dodacima koji su, zapravo, naduvani baloni, zatim srebrnu koja se sastoji od tek nekoliko traka koje idu preko grudi, dok joj je guza bila "na izvolte"!

Bez donjeg veša >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Majli se binom prošetala i u beloj toaleti i belim džizmama preko kolena, dok je vrhunac bila "haljina" od providnog najlona koja je tu i tamo, tek da pokrije grudi i međunožje, imala po jednu "bombonicu"!

Ne verujete nam?

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU:

Znate ko je sve to smislio? Dizajnerski tim modne kuće "Versaće".

Takođe, oni su obukli i mnoge druge učesnike i goste, a među njima su Bruno Mars i Talija Barnet (poznata kao FKA Twigs i devojka Roberta Patinsona, popularnog Edvarda Kalena iz serijala "Sumrak").

Od ostalih poznatih dizajnera i brendova, dominirali su "Balmain", čiju haljinu u safari stilu je obukla trudna Kim Kardašijan, "Luj Viton" toaletu je obukla Karli Klos, dok je Điđi Hadid imala žute gaćice i preko toga nešto kao haljinu u istoj boji, dizajnerke Emilije Viksted.

Selena Gomez je bila pristojna u crnoj dugačkoj Kelvin Klajn haljini, Rita Ora je izgledala kao rajsak ptica u toaleti Vere Vang, dok je Britni Spirs podsećala na latino igračicu!

POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.