Kim Kardašijan pobesnela: Hakeri objavili golišave fotografije

Izvor: Story, 21.Sep.2014, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan pobesnela: Hakeri objavili golišave fotografije

Fotografije Kim Kardašijan su se pojavile na sajtovima 4chan i Reddit gde su prvobitno objavljene i slike Dženifer Lorens, ali su brzo sklonjene

Rijaliti zvezda je najnovija žrtva hakera koji se domogao privatnih fotografija poznatih dama. Navodno, onlajn su puštene nove fotke na kojima je gola Kim Kardašijan, a krivac je ista osoba koja je hakovala iCloud nalog Dženifer Lorens.

Teško da Kim Kardašijan nije već pokazala svetu sve detalje svog privatnog života, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ali sigurno ni ona ni njen muž Kanje Vest nisu oduševljeni što ih je potkačio haker koji je nedavno objavio više od 300 seksi fotografija najvećih svetskih zvezda.

Fotke Kim Kardašijan pojavile su se na sajtovima 4chan i Reddit gde su prvobitno objavljene i slike Dženifer Lorens, ali su brzo sklonjene. Na njima je Kim, gola, i bez burme, što pokazuje da su slikane pre venčanja sa reperom.

Izvor: (Blic)

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Golišave fotografije poznatih opet na internetu: Hakeri objavili novu listu!

Izvor: Blic, 21.Sep.2014

Kim Kardašijan, Rijana, Gabirjel Junion, Hajden Pantiere, Vanesa Hadžins, Houp Solo i Lejk Bel, nove su žrtve hakerskog napada, nakon što su se njihove golišave fotografije pojavile na internetu...Teško da Kim Kardašijan nije već pokazala svetu sve detalje svog privatnog života, ali sigurno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.