Kim Kardašijan: Trudnoća mi je najgore iskustvo u životu

Izvor: Story, 06.Okt.2015, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan: Trudnoća mi je najgore iskustvo u životu

Kim je nedavno priznala da nije baš uživala u prvoj trudnoći jer se osećala neprivlačno, ali druga joj je, kako kaže, pala još teže.

Kim Kardašijan, foto: Profimedia

Tridesetčetvorogodišnja Kim u sedmom je mesecu trudnoće, a dok njen izabranik Kanije Vest s nestrpljenjem iščekuje dolazak prinove, rijaliti zvezda tvrdi da je potpuno nezadovoljna svojim izgledom u trudnoći, te da je zbog toga očajna.

- Biću iskrena. Za mene je trudnoća najgore >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << iskustvo u životu - napisala je Kim na svojoj internet stranici, te dodala kako joj je fascinantno kako joj se telo jednostavno 'poveća' i ništa još više ne stoji.

Paparaci uslikali: Kim Kardašijan u šestom mesecu trudnoće pokazala telo u bikiniju

- Jeste li znali da nakon trudnoće morate nositi pelene dva meseca? Baš seksi - napisala je majka dvogodišnje North Vest koja ističe da se zaista ne oseća seksi tokom trudnoće.


Kim Kardašijan otkriva: Kako u 30 sekundi do punijih usana?

Nedavno je i otkrila da u posljednje vreme nosi duge kapute kako bi prekrila ruke i zadnjicu.

Ovako izgleda luksuzna vila Kim Kardašijan i Kanje Vesta


- Osećam se nesigurno i odvratno - dodala je Kim, koja je pre nekoliko nedelja rekla kako je naučila da voli svoje telo 'u toj fazi' te se tom prilikom i fotografirala potpuno obnažena pred ogledalom, a fotografiju odmah podelila s javnošću.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.