Kažu da je ova pesma najbolja za seks

Izvor: Mondo, 27.Jan.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kažu da je ova pesma najbolja za seks

Već znamo da seks može da zameni fitnes, a da bi trening bio što uspešniji - poslušajte pesmu napravljenu specijalno za "seksersajz".

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

 Pesmu za "seksersajz" napravio je kompanija "Superdrug" kako bi nas ohrabrili da što više vežbamo u krevetu, odnosno da dok uživamo u seksu, ujedno trošimo i kalorije. Kao što znate, seks je svojevrstan vid rekreacije

U studiji je ispitano 2.000 parova, a rezultati su pokazali da Britanci >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u proseku uživaju u seksu 1,88 puta sedmično, a 80 odsto njih kaže da je spremno da promeni svoju seksualnu rutinu, ako će to pomoći da skinu višak kilograma.

Stručnjaci se nadaju da će im ova pesma pomoći upravo u tome.



Na pravljenju pesme radio je tim fitnes eksperata, koji je posebno pazio na dinamiku pesme koja bi trebalo da obezbedi parovima da tokom seksa sagore optimalan broj kalorija.

Muzički producenti nakon toga su analizirali seksualne navike britanskih parova, zbog čega je odlučeno da pesma treba da traje 22 minuta i 48 sekundi, odnosno koliko i prosečan seksualni odnos ovih parova.

Tokom 22 minuta i 48 sekundi seksa, prosečan muškarac potroši 101 kaloriju, a žena 69 kalorija.

"Tokom godina, dokazano je da seks ima dosta pozitivnih efekata na zdravlje – od toga da umanjuje stres, do toga da ublažava bol, podiže samopouzdanje, ali se naravno, može računati i kao vrsta fizičke aktivnosti", kaže Karis Njuson iz Superdrug.

"Ovu pesmu smo napravili kako bismo pokazali parovima da mogu energičnim vođenjem ljubavi da urade nešto dobro za svoje zdravlje, a da usput i uživaju".

Ako vam se svidela pesma, cela je dostupna na zvaničnom Superdrug sajtu, a ako nije...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.