Katarina i Aleksandar Rašić: Druga beba stiže u februaru

Izvor: Story, 31.Jul.2015, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina i Aleksandar Rašić: Druga beba stiže u februaru

Na pragu trećeg meseca blagoslovenog stanja, pop pevačica Katarina Rašić opisuje kako se oseća nakon saznanja da će njena ćerka Julija dobiti brata ili sestru i otkriva gde su radosnu vest saznali njen suprug Aleksandar i ona.

Katarina i Aleksandar Rašić, foto: Petar Đorđević

Otkako su saznali da će po drugi put postati roditelji, pop pevačica Katarina Rašić (37) i njen suprug, košarkaš Aleksandar (31) ne skidaju osmeh sa lica. Naime, tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << porodičnog letovanja u Grčkoj gde su bili sa ćerkicom Julijom (3) pevačica je posumnjala da je u drugom stanju, a po povratku u Beograd njen lekar potvrdio je da će ponovo postati majka.

- Bili smo na moru svi Rašići porodično. Fenomenalno smo se proveli u jednom malom selu, deca su bila super, a Julija je uživala sa svojim bratom od strica Viktorom – kaže šarmantna pevačica i otkriva da je sada već ušla u treći mesec trudnoće i da se oseća savršeno, baš kao i njen suprug, koji je želeo da se ponovo osvari u ulozi oca.

- Odlično se osećam, putujemo i družimo se sa prijateljima bez opterećenja. Lekar mi je dozovlio da se ponašam normalno. Ali, pošto imam trideset sedam godina, moram malo da povučem ručnu da bih trudnoću iznela do kraja. U suštini, nemam nikakvih probelma, niti osećam mučninu. Sve je za sada u najboljem redu.

Piše: Ksenija Konić 

Nastavak intervjua pročitajte u novom, 515. broju magazina Story koji je u prodaji od petka, 31. jula 2015. godine.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

OTKRIVAMO: Katarina i Aleksandar Rašić čekaju drugo dete

Izvor: Kurir, 31.Jul.2015

Na pragu trećeg meseca blagoslovenog stanja, pop pevačica Katarina Rašić opisuje kako se oseća nakon saznanja da će njena ćerka Julija dobiti brata ili sestru i otkriva gde su radosnu vest saznali njen suprug Aleksandar i ona..Otkako su saznali da će po drugi put postati roditelji, pop pevačica...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.